Тапети, Интериорни бои, Декорации

Намаление 20 % !!!

     От днес всички налични тапети в магазина са с 20 % намаление, с изключение на тези, които вече са на промоция! Магазин за тапети „Дегоратор” поддържа тапети на водещи немски компании -  винилни, хартиени, със сатенен ефект, с най-различни фигури, цветове, структури. Заповядайте!

Новини

Майски празници

Магазинът за тапети и стенни декорации в предстоящите празници ще работи в следните дни: 01, 02 и 05 май 2014 г. В останалите дни ще почива.Весели празници! ... »

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, през празничните дни магазин Дегоратор ще почива само на 19 и 20 април /събота и неделя/. В останалите дни ще сме на ваше разположение. Весели Великденски празници!... »

Коледно работно време

Работното време на магазин "Дегоратор" по празниците ще бъде следното:Почивни дни по Коледа 24, 25, и 26, след това на 31 и 01.01.14г. също.В останалите дни ще сме на ваше разположение.Пожелаваме ви топла и спо... »

Великденско работно време

Уважаеми клиенти,магазинът за тапети Дегоратор ще работи от 01.05. до 04.05. с работно време 10.00-17.00 ч. Неделя 05.05. и понеделник 06.05. са почивни дни.Заповядайте във вторник с обичайното работно време!Ве... »

Корнизи, первази, даду

  Скъпи клиенти, в нашият магазин вече може да намерите както стиропорни корнизи на немската фирма Schäfer, така и полимерни, дурополимерни первази, корнизи, колони, розетки, капители и много други профили... »

Вече и интериорни бои...

   Комбинацията от тапет и боя е много често срещано предпочитание напоследък. Ето защо за ваше улеснение, сред нашите артикули вече може да намерите и интериорни бои. Огромен избор на тонирани бои, с... »

Вълшебни зимни празници!

    Екипът на фирма „Дегоратор”, ви желае много здраве и късмет. Нека Новата 2013 година е изпълнена с повече радост, по-добри възможности и успехи!    Магазинът ще почива в следни... »

Само при нас!

     Само в магазин за тапети и стенна декорация „Дегоратор” ще намерите в наличност тапети с бухалчета от колекция Kids party. Весели, цветни, закачливи могат да бъдат чудесна декоративна ч... »

Нови наличности!

   Магазин за тапети „Дегоратор” увеличи асортимента си от тапети. Нови, цветни, гладки, релефни, семпли, „крещящи” и други най-различни модели и комбинации на абсолютно достъпни цени. Заповядайте, ра... »

African Queen

     Заглавието говори много за този каталог. Заместител на колекция Out of Africa, African Queen надминава всякакви очаквания. Материи и структури, толкова реалистични и натурални, че искаш... »

Нови колекции тапети

    Ето, че и за тази година започна зареждането на новите каталози на производителите на тапети. С голямо удоволствие ви представяме част от тях: Hermitage 8 и Brocante, които ще са в наличнос... »

Нов каталог - фототапети

     Получихме нов каталог с фототапети – нови, уникални, нестандартни, над 100 модела! Предлагат се в два размера 366/254 см и 183/254 см, както и пана за врати - 86/200 см. Разнообрази... »

Щастливи зимни празници!

   Екипът на фирма „Дегоратор”, ви желае много здраве, усмивки и късмет. Нека през новата 2012 година бъдем по-добри, с повече сполуки!   Магазинът ще почива в следните дни: 24, 25, 26 декем... »

Нов продукт или .....чудесен подарък!

   В магазин „Дегоратор” може да разгледате и подберете прекрасен и универсален подарък за предстоящите празници – картина! Един стилен продукт за декорация, чрез който може да обновите и преобразите ... »

Стикери за стена

    Стикерите или татуировките за стена както ги наричат някой са направени от висококачествен прозрачен винил, могат да се поставят лесно и да се позиционират отново и отново. Дизайните им са не... »

"Новото е добре забравено старо"

     Както тапетите, така и фототапетите се завръщат, при това смело и бързо. Новите модели нямат нищо общо с едновремешните водопади и горски пейзажи /макар, че и те присъстват в каталога/.... »

The Best of the best

     Наличен е вече най-новият каталог на водещия немски производител Rash – The Best. Съчетание от най-добрите десени и комбинации от най-успешните им колекции, при това на абсолютно до... »

Ново от Дегоратор

    Фирма „Дегоратор” предлага на вашето внимание новата услуга – оглед на място! Ако се колебаете какъв цвят да са стените ви, трудно ви е да направите избор на тапет или просто не можете да изм... »

Намаление 20 % !!!

     От днес всички налични тапети в магазина са с 20 % намаление, с изключение на тези, които вече са на промоция! Магазин за тапети „Дегоратор” поддържа тапети на водещи немски компани... »

Знаете ли, че....?

     Знаете ли, че големият избор на тапети позволява да ги поставите така, че да промените неизгодните пропорции на стаята ви? Цветовете и шарките могат да повлияят значително на общото въз... »

Две нови колекции с атрактивни цени!

     Най-новите каталози на производителя A. S. Creation – Springtime и OK 4 са вече и при нас. Отличават се със свежи, забавни цветови комбинации, цветя и фигури, както и с цени, които са д... »

Ново и уникално!

    Представяме ви каталог Design panel, който предлага по-различни дизайнерски решения – панели с размер 0,70 х 3,00 м, с най-актуалните мотиви и цветове, чрез които може да постигнете неочакван... »

Промоционални тапети – 3,00 лв/м2

    Магазин за тапети „Дегоратор” поддържа постоянна наличност на промоционални тапети, с високо качество - винилни, немски, миещи се. Цените варират от 9,9 лв/р. до 14.99 лв/р. с голямо разнообр... »

Нови каталози!

     Пристигнаха и най-новите каталози на производителя Marburg – Astor, Zuhause Wohnen и Villanova, както и Brooklyn на Rasch. Колекциите се характеризират както с ексцентрични и модерни ко... »

Какво трябва да знаем за тапетите?

    През последните години тапетите се считаха за демоде. Сега те уверено се завръщат в декорацията на съвременния дом. Отличават с новата си визия. Дизайнерите преоткриват стари материи, десени ... »

Представяме на вашето внимание новата колекция Plaisir

     Тя се състои от богат и разнообразен дизайн, който е разработенв добре балансирани цветови комбинации. Темите се отличават с елегантни флорални пътеки, ивици от цветя и стилни декоратив... »

Как се поставя фототапет на врата?

1. Подготовка на основатаСвалете вратата от пантите и я поставете върху предварително подготвена маса, където ще може да се лепи в хоризонтално положение. Демонтирайте бравите. Отбележете горния край на вратата... »

Съвети за поставяне на фототапет

1. Подготовка на основатаСтената трябва да бъде подготвена по същия начин, както при лепенето на тапет: Основата трябва да бъде чиста, гладка и без мазни замърсявания – блажните бои трябва да се изшкурят, тапет... »

Съвети за поставяне на тапети

     Преди да премахнете опаковката на ролката, уверете се, че ролките са с един и същ партиден номер и разполагате с една ролка в повече; - Уверете се, че стените върху, които ще поставяте тапет... »

За контакти


Виж на картата
ул. Княз Николай Николаевич 8, Варна, България